Reis for å se Formel 1 live


Er du av de som elsker Formel 1 og alt som har å gjøre med denne populære sporten?Lengter du etter å selv kunne kjenne lukta av svidd gummi og kunne få se dine favorittsjåfører på banen? Da kan en Formel 1 reise være noe for deg. Her er det mye fint å velge mellom enten du ønsker en tur til ørkenlandskapet i Abu Dhabi, eller du vil utforske fantastiske Monaco.

Reisen kan kombineres

Flere nettsteder tilbyr både pakkereiser og skreddersydde turer for å se Formel 1, for de som måtte ønske det. Sider som Go Sport Travel er gode på tilby mange ulike varianter for de sportsglade, klikk her for mer informasjon om de ulike turene som de tilbyr. Husk at slike turer kan kombineres med sightseeing på de stedene som du er på innimellom all farten og spenningen.

Fantastiske steder

Formel 1 løp befinner seg som oftest på noen fantastiske steder. Har du med deg noen som ikke er så interessert i Formel 1, er det mer enn nok å gjøre for de som er med. Er du for eksempel i Abu Dhabi kan de besøke de mange fine strendene, drikke kaffe fra gullkopp på de mange fine hotellene, eller rett og slett reise inn til Dubai.